Internal alterations, extension and conversion of garage to update and re-arrage existing 1970's bungalow to suit the new owners.

A traditional bungalow of the period with public rooms to the street side and bedrooms to the rear (south) side, the client's wanted to re-arrange the house to make best use of its rear garden and southerly aspect.

The kitchen was moved to the back bedroom with an opening and steps down to a sunroom at garden level.

 

A new bathroom and ensuite take up the space of the original kitchen with the dining room converted to a bedroom. The existing living room was retained but may be used as an additional bedroom in the future.

A new side porch connected to the converted garage which forms a utility and shower room

Harrison House, Peebles, Scottish Borders.

©2018 by David Jane Architects.